Lounas Kemin keskustassa – täydellä vatsalla jaksaa koko päivän

Ota yhteyttä
Pizza-ikoni

Pizzeria Di Mare Kemissä tarjoaa lounasta maanantaista perjantaihin kello 10:30 - 14:00. Voit valita lounaslistaltamme salaattiannoksen tai normaali-, feta- tai erikoispizzan edulliseen hintaan. Lounastarjoukseen sisältyy raastepöytä, juoma (vesi/maito) ja kahvi.

Tule herkuttelemaan

Täyttävä Di Maren lounas – valitse annoksesi

Di Maressa lounasruokailijat saavat lisää virtaa maukkaista pizzoistamme ja salaateistamme.

Voit valita normaalipizzoista numerot 1–18, eli kaikki tarjolla olevat tavalliset pizzamme 7,00 euron hintaan. Löydät valikoimastamme muun muussa katkarapua, tonnikalaa ja sinisimpukkaa sisältävän merellisen Frutti Di Maren tai ehkä kaipaat lounaalla enemmän lihaa ja valitset kinkkua, salamia, tonnikalaa ja jauhelihaa sisältävän Finlandian.

Kasvissyöjille sopii esimerkiksi herkkusieniä, paprikaa, ananasta ja oliivia sisältävä Vegetariana. Tarjoamme myös gluteenittoman pizzapohjan pientä lisämaksua vastaan.

Fetapizzoista lounastarjoukseen lukeutuvat numerot 19 ja 20 eli maukas Kasvis-feta ja lihaisampi Salami-feta. Feta-pizzojen hinta on 8 euroa.

Erikoispizzojakaan ei lounaalla syrjitä, vaan valittavissasi ovat listamme erikoisnumerot 21–27. Valitse jokin kebab-täytteisistä herkuista tai kokeile hunajamarinoitua Currykana-pizzaa persikoilla ja jalapenoilla höystettynä. Lapin sydämessä lounaslistamme kuuluu luonnollisesti myös Poro-pizza, jossa herkullinen poronliha sulautuu yhteen rapean pizzapohjan kanssa punasipulin, herkkusienten, tomaatin ja valkosipulin höystämänä. Hinta 8,50 euroa.

Lue lisää pizzoistamme

Ruokaisat Di Maren lounassalaatit

Pizzeria Di Maren lounastarjous kattaa pizzojen lisäksi kaikki salaattiannoksemme. Kaikki salaattipohjat sisältävät salaattia, tomaattia ja kurkkua. Muita ravitsevia täytteitä ovat muun muassa fetajuusto, hunajamarinoitu kananliha, aurajuusto, katkaravut ja kinkku.

Lounassalaatin hinta on 8 euroa ja se sisältää lounaspizzojen tapaan raastepöydän, juoman ja jälkiruokakahvin.

Tutustu salaattivalikoimaamme

Lounashinnasto

Ma–pe klo 10.30–14.00


Ruoka-annoksen hinta sisältää salaatin, juoman (vesi/maito) sekä kahvin.

Normaalipizzat nro 1–18, 7,00 €

Fetapizzat nro 19–20, 8,00 €

Erikoispizzat nro 21–27, 8,50 €

Salaattiannokset 8,00 €

Puhelin-ikoni

Pizzeria Di Mare Kemissä tarjoilee herkullista lounasta klo 10:30 – 14:00. Valitse täyttävä salaattiannos tai oma suosikkisi normaaleista ja erikoispizzoistamme.

Tervetuloa maittavalle lounaalle